TREENIPAKETTI 2020

5 laadukasta taitoharjoitusta vuodelta 2020. Kaikki harjoitukset ovat lähellä toisaan ja lyhyen välimatkan päässä laadukkaista majoituksista. Harjoitukset myydään alennettuun hintaa (5 € / kartta), koska maastossa on enää kuitunauhat (heijastimilla).

 

HARJOITUSINFOT

#1 PAHNAANMAA PARILÄHDÖT

Vuoden 2011 SM-pitkän näyttämö, Pahnaanmaa tarjoaa samanaikaisesti vauhtimaastoa ja vaativiakin suunnistushaasteita. Maaston lukemattomat pienet kumpareet on helppo sekoittaa keskenään, joten kompassi on tässä maastossa erityisen tärkeä apuväline. Hajonnallinen parilähtöharjoitus tarjoaa mahdollisuuden kovavauhtiseen otatukseen tai maltilliseen nautiskeluun.

Ratamestari: Roope Koskinen

Harjoituskortti

2Drerun

#2 MATOSUO KESKIMATKA

Raasinkorven puhtainta maastoa: ei polkuja, ei hakkuita, vain suota ja kalliota. Täysverinen keskimatkan kisarata. H-rata 5,8km, D-rata 4,6km.

Ratamestari: Roope Koskinen

Harjoituskortti

2Drerun

#3 KYYTSUONKALLIOT RASTINOTTO

Hienoa kallioylänköä ja muutamia peitteisiä rinteitä. Pienipiirteinen maasto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden hioa rastityöskentelyä ja lähtösuuntia.

Ratamestari: Roope Koskinen

Harjoituskortti

2Drerun

#4 KORKIAKOSKI VIESTI

2020 SM-viestiä varten suunniteltu viestiharjoitus. Vaihtelevia suunnistushaasteita sileistä kallioista jyrkkiin kalliomäkiin ja peitteisiin taimikoihin. Paikoin peitteistä, mutta erittäin nautinnollista ja hyväkukuista.

Ratamestari: Roope Koskinen

Harjoituskortti

2Drerun

#5 MATOSUO VIESTI

Toinen vuoden 2020 SM-viestin tyyppiharjoitus. Harjoitus suunniteltiin Paimion Rastin tilauksesta. Matosuon pohjoisosa tarjoaa paikoin peitteisiä rastinottoja, mutta pääosin vauhdikasta korpikalliomaastoa. Onnistunut suoritus vaatii järkevien reitinvalintojen ohella onnistunutta vauhdinsäätelyä sillä paikoin maastossa voi edetä alle 5 min/km, mutta paikoin pitää osata myös hidastaa.

Ratamestari: Roope Koskinen

Harjoituskortti

2Drerun

KARTTOJEN HINNAT

2020 harjoitukset (kuitunauhoilla)

 5€ /kartta

 

Kartalla vuosien 2020 ja 2021 harjoitukset.